Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Sami Narkia

Sami Narkia

Sales Manager

  • +358 40 772 6633

Lähetä tästä sähköpostia Samille

"Keskustelen päivittäin asiakkaideni kanssa siitä, mitä tänä päivänä vaaditaan B2B-myynniltä ja johtamiselta, jotta yrityksen tulos saadaan kasvamaan. Tuon näissä keskusteluissa esille Mercurin tutkimuksiin ja selvityksiin pohjautuvia näkemyksiä tämän päivän hyviksi ja toimivimmiksi havaituista myynti- ja johtamismalleista - oli sitten kyse henkilöstön taitojen kehittämisestä tai eri prosessien ja mittareiden rakentamisesta.

Haluan tuoda arvoa asiakkailleni olemalla aidosti kiinnostunut heidän tilanteestaan ja hoitamalla yhteistyötämme kunnioitettavalla tavalla. Olen tehnyt yhteistyötä monien eri toimialoilla toimivien asiakkaiden kanssa, erityisesti asiantuntijaorganisaatioiden myynnillisyyden kehittämisessä. 

Soittele niin jutellaan lisää! Yhdessä löydämme oikeat ratkaisut, joilla parannamme organisaatiosi tuloksentekoa.”