Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Petteri  Immonen

Petteri Immonen

Senior Consultant, Sales & Account Management

  • +358 40 561 0371

 

Sertifioitu Peili -valmentaja

Petteri Immonen on sertifioitu Peili-valmentaja

Peili-käyttäytymisprofiili on yksi Mercurin valmennuksilla ja muutos-/kehitysohjelmissa käytetyistä työkaluista; Peili auttaa ymmärtämään erilaisia toimintatapoja ja ihmisten välistä vuorovaikutusta.

 

Farax 360 johtajuusarvion käyttöön sertifioitu valmentaja

Petteri Immonen on Farax 360 johtajuusarvion auktorisoitu valmentaja

Petterin Immonen on auktorisoitu FARAX CPE (Change, Production & Employee) -menetelmän käyttämiseen asiakkaidemme henkilöstön suorituskyvyn kehittämisessä. Farax 360 johtajuuden arviointi on keino selvittää henkilön johtamisprofiili, kehittää johtamista ja auttaa rakentamaan organisaation johtamiskulttuuria.