Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Takaisin

Mercuri työpaikkana

Me haluamme palkata itseämme parempia uusiksi mercurilaisiksi!

Kaikilla konsulteillamme ja valmentajillamme on vahva myyntitausta ja takana monta erilaista, haastavaakin asiakaskohtaamista.

Mercuri on juuri oikea työpaikka sinulle, jos haluat kokeneena huippuammattilaisena päästä auttamaan yrityksiä ja yksilöitä pärjäämään paremmin. Meillä kehityt myynnin asiantuntijana globaalissa organisaatiossamme, kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Samalla pääset rakentamaan myynnin maailman tulevaisuutta näköalapaikalla!

Juuri nyt meillä ei ole käynnissä avointa rekryä, mutta kuulemme aina mielellämme kiinnostuksestasi Mercuria ja konsultin työtä kohtaan - ja voit ilman muuta lähettää vapaamuotoisen esittelyn itsestäsi meille. Lisätietoja / ota yhteyttä:

  • Juha Alanen, puh. +358 400 413 031, e-mail: juha.alanen(@)mercuri.fi

 

 

 

 

Kiinnostaisiko konsultin työ Mercurissa - ota yhteyttä: Juha Alanen