Avainasemassa myynnin johtaminen

Avainasemassa myynnin johtaminen

Myyntiorganisaation menestyksen takana on hyvä johtaminen! Tehdään yhdessä kestävä, kasvuun johtava muutos myyntiorganisaatiosi toiminnassa ja suorituskyvyssä.
Monimuoto-oppiminen

Monimuoto-oppiminen

Sekä avoimet että räätälöidyt valmennuksemme ovat tehokas ja toimiva yhdistelmä luokkahuonekohtaamista, verkkopohjaisia ohjelmia ja erilaisia tehtäviä. Ainutlaatuinen kehittämiskokonaisuus Suomen markkinoilla!
Kaikki räätälöitävissä!

Kaikki räätälöitävissä!

Myynti, johtaminen, vuorovaikutustaidot, toiminnan kehittäminen... Suunnittelemme ja toteutamme juuri sinun organisaatiollesi sopivan ratkaisun - sekä Suomessa että kansainvälisesti.
Internationally - totta kai!

Internationally - totta kai!

Kansainvälinen kasvu, yhtenäinen myyntikulttuuri ja toimintatapa, kv-projektien pyörittäminen - you name it. Omat asiantuntijamme ja valmentajamme ympäri maailmaa ratkovat näitä päivittäin asiakkaidemme kanssa.
Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Kun kyse on myyntitoiminnan tehokkuudesta

Myynnin kasvattaminen edellyttää inspiroivaa ihmisten johtamista, organisaation toiminnan tehostamista ja kaikkien asiakastyössä mukana olevien avainhenkilöiden tahdon ja taidon maksimoimista. Meillä on kyky laittaa jokainen myymään.
Yli miljoona kehitystarinaa!

Yli miljoona kehitystarinaa!

Kokemuksemme ja tuloksemme myynnin kasvun aikaansaajana 50 vuoden ajalta hakevat vertaistaan. Millaisen tarinan teemme sinun kanssasi?
Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Ostamisen muutos muutti myös B2B-myynnin

Digitalisaatio, kanavat, keinovalikot, liidit kaupoiksi, asiakkuuksien hoito, uudistuminen… Myynnin maailma on muuttunut. Autamme sinua yhdistämään markkinointisi myynnin prosessiin - #kaikkimyy.

Taking Sales to a Higher Level

Marko  Majamäki

Marko Majamäki

Partner, Deputy Managing Director

  • +358 9 681 681
  • +358 400 413 608

Lähetä tästä sähköpostia Markolle.

Marko Majamäki on johtamisen ja myynnin uudistaja Mercurissa. Majamäki auttaa ja haastaa organisaatioita näkemään ja toimimaan toisin – ja aina tuloshakuisesti. Kun taustalla on tuhansia kohtaamisia erilaisissa neuvottelutilanteissa ja valmentajana ryhmien edessä, on myös oma kyky nähdä ja elää maailma toisen osapuolen silmin harjaantunut. ”Teen asioiden eteen töitä – ja odotan sitä myös muilta – niin että oikeasti tärkeät asiat myös tapahtuvat.”

”Myynnin johtamisen ja esimiestyön kokonaiskuvan hahmottaminen – se on ehdoton vahvuuteni. Johtamisen kokonaiskuvalla tarkoitan sitä, kuinka toimintamallit, järjestelmät, päivittäinen tekeminen ja kannustaminen nivoutuvat yhteen saman tavoitteen ja valitun suunnan mukaisesti. Esimerkiksi uusista järjestelmistä ei ole mitään hyötyä, ellei ensin ymmärretä, mihin niitä tarvitaan ja kuinka niitä voi käyttää, vasta sitten voidaan mennä detaljeihin ja käyttöohjeisiin.

Johtamisessa tärkeintä on johtajan oma into ja aito halu auttaa. Johtajan pitää saada asioita tapahtumaan! Paras johtaja saa koko jengin liikkeelle ja ymmärtämään, millaista arjen tekemistä ja toimenpiteiden sarjoja tavoitteiden saavuttaminen edellyttää jokaiselta.

Itse olen parhaimmillani tilanteissa, kun on ”pakko tehdä”. Pienet härdellit tuovat vain sopivia haasteita ja korkeintaan ohitettavia mutkia matkaan;) Kun asiat hoituvat niin kuin on yhdessä sovittu, deadlinein puitteissa tietenkin, koen parhaita yhteisiä onnistumisen hetkiä.

Myynnin kasvu tulee erilaisten asiakaskohtaamisten määrän ja laadun kasvattamisesta. Toki busineksen suhteen pitää olla kaikin puolin ajan hermoilla, mutta riski kaupasta kasvaa vain asiakasvuorovaikutuksen moninkertaistamisella!"